Samarreta Raid Social 2015

samarreta_raid_2015Aquest any celebrem el 10è aniversari del Raid Social, aquells que hi participeu tindreu reservada una samarreta com aquesta que tindreu opció de comprar en el moment de fer la inscripció. Però com que la gent ens la demana hem decidit posar-les a la venda per tothom que en vulgui una. Així que si no corres el raid però vols col·laborar comprant una samarreta pots encarregar la teva omplint AQUEST FORMULARI. Te la guardarem i te l’entregarem el dissabte dia 17 de gener al matí, durant el raid a la Barraca de Sant Antoni.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s