Diumenge 12 de juliol exposició i entrega de premis del concurs d’instagram

2014 instagram expo premis

Diumenge dia 13 de juliol, en motiu de la fira-mercat de l’eix del Llobregat, us convidem al lliurament de premis del 1r concurs instagram #lacorridapuigreig14. La @claudiallado, el @sinera1967 i l’@apixicescalanocal recolliran els seus premis. Si vas participar al concurs, també tens premi, vine a veure l’exposició que tindrem muntada a la Sala de la Creu i a partir de les 13:00 et podràs emportar les teves fotografies. Us esperem!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s