“La Corrida” Festa d’interès local

L’Ajuntament de Puig-reig va aprovar al plè d’abril i per unanimitat, demanar que La Corrida sigui declarada Festa d’Interès Local. La iniciativa d’obtenir aquest reconeixement s’ha impulsat en els darrers anys, sobretot a partir de la darrera edició, ja que últimament, la tradicional festa ha vist augmentar el seu poder de convocatòria. En la darrera edició hi van passar unes 11.000 persones.

L’alcalde de Puig-reig, Saturnino Domínguez, remarca que es tracta d’un reconeixement molt important per al municipi, ja que contribuiria a donar a conèixer la festa fora de la comarca.

L’Ajuntament ha encarregat a una empresa privada la redacció d’una memòria sobre la festa, que aporti tota la documentació necessària per argumentar aquesta candidatura davant la Generalitat, que es qui té la competència per atorgar el reconeixement.

Després de l’aprovació del ple serà el Consell Comarcal del Berguedà l’encarregat de fer totes les gestions amb el departament de Cultura de la Generalitat.

L’alcalde assegura que no se sap quan pot tardar en arribar la declaració de La Corrida com a Festa d’Interès Local, però espera que pugui ser abans de la propera edició de la festa.

Font: Ràdio Berga

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s