Raid / Normativa

20km (aproximats)

SORTIDA: lliure entre 9:45 i 10:00. A cada genet se li agafa el seu temps al passar per la sortida.

VELOCITAT: lliure però el temps màxim de per completar el recorregut és de 2,5 hores. A les 13:00 es donarà la cursa per acabada.

CONTROL VETERINARI: Només hi ha la possibilitat de pasar-lo una vegada, un cop passeu per meta, s’agafa un temps parcial, a partir d’aquest moment teniu 20 minuts per recuperar el cavall i passar el control veterinari a menys de 64 ppm. Quan tingueu el cavall recuperat demaneu temps a la taula de vet gate, i podreu  entrar a passar el control. Recupereu bé el cavall, ja que un cop amb el veterinari teniu només 1 minut perquè el cavall baixi en algún moment de 64 ppm, si no és així esteu desqualificats. El temps que determina la classificació de la cursa és des de la sortida fins al vet gate.

 

 

NORMATIVA

 1. El recorregut està correctament senyalitzat amb cintes. En cas de dubte seguir sempre la pista principal.
 2. S’estableixen  uns temps de tall a partir del qual es dóna el raid per acabat.
 3. Les carreteres estaran obertes al trànsit durant el raid.
 4. Cal dur sempre el dorsal en un lloc visible.
 5. El raid és obert a majors de 18 anys. Els menors d’edat podran participar a la cursa   resentant degudament omplert el dia de la prova el document d’autorització paterna que aquí us podeu descarregar. Si no es presenta el document o no està corretament omplert no es podrà participar.
 6. No ens fem responsables dels accidents o qualsevol altre perjudici que la participació en el raid pugui ocasionar als inscrits.
 7. Tots els participants tenen l’obligació d’assistir en cas d’observar un accident i/o  comunicar-ho al control més proper. En cas de no fer-ho seran desqualificats.
 8. Els participants que decideixin retirar-se de la cursa hauran de comunicar-ho al control més proper al lloc de la retirada.
 9. Llençar deixalles, fora dels llocs designats després de cada avituallament o en qualsevol punt del recorregut, serà motiu de desqualificació.
 10. Les condicions meteorològiques no suposaran en cap cas la suspensió de la prova. Els corredors són responsables de mirar la previsió meteorològica i portar la roba i el material necessari per a cada circumstància.
 11. La organització proposa una ruta degudament senyalitzada, on tothom ,participa voluntariament.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s